Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Manapság már köztudott, hogy a marketing nem jelent egyet a reklámmal. Szűkebb értelemben olyan vállalati tevékenység, amely a vevők/[felhasználó]?k igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékeket és szolgáltatásokat, megismerteti azokat a fogyasztókkal, kialakítja az árakat, megszervezi a disztribúciót és befolyásolja a [vásárló]?kat.

A marketing magába foglalja mindazokat az eszközöket, melyek segítenek abban, hogy termékeinket illetve szolgáltatásainkat sikerrel kínálhassuk fel a piacon, melyek segítenek kimagaslani versenytársainkkal szemben, melyek segítségével versenyelőnyre tehetünk szert úgy, hogy a megcélzott fogyasztóink minden látens és már meglévő szükségletét kielégítjük. A marketing célja a fogyasztói elégedettség és a vállalati profit egyidejű maximalizálása a hosszútávú sikeres működés érdekében.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta