Bezár [x]
MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés

A Médiapédia wiki-cikk témaköre egy rendhagyó kísérletnek ad otthont, melynek keretében egy adott témáról négy máshogy gondolkodó, ugyanakkor elismert véleményformáló személy közös munkája nyomán születik meg egyetlen írás, maga a wiki-cikk.

A kísérlet során a felkért szerzők, hasonlóan a wikipédiák szellemiségéhez, szabadon kiegészíthetik egymás gondolatait, vagy akár cikken belül válaszolhatnak is kollégáik felvetéseire. A cikk az olvasó szeme előtt születik, az írások szerzőnként és alkalmanként legfeljebb 250 karakterbe sűrítve bővülnek. A kísérlet célja a közös alkotási folyamat bemutatása, melyet a Médiapédia látogatói lépésről lépésre követhetnek nyomon. Erre a szócikk változásai menüpontra kattintva nyílik lehetőség, ahol a legfrissebb verziótól visszafelé haladva olvasható újra az írás.Kiemelt támogató

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kiemelt támogató
Kigondolta és létrehozta