Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: marketing
Verzió: 6  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-01 19:03:19
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Manapság már köztudott, hogy a marketing nem jelent egyet a [reklám]mal. Szűkebb értelemben olyan [vállalat]i tevékenység, amely a vevők/[felhasználó]k igényeinek kielégítése érdekében elemzi a [piac]ot, meghatározza az eladni kívánt [termék]eket és [szolgáltatás]okat, megismerteti azokat a [fogyasztó]kkal, kialakítja az [ár]akat, megszervezi a [disztribúciót] és befolyásolja a [vásárló]kat.

A marketing magába foglalja mindazokat az eszközöket, melyek segítenek abban, hogy termékeinket illetve szolgáltatásainkat sikerrel kínálhassuk fel a piacon, melyek segítenek kimagaslani [versenytárs]ainkkal szemben, melyek segítségével versenyelőnyre tehetünk szert úgy, hogy a megcélzott fogyasztóink minden látens és már meglévő szükségletét kielégítjük. A marketing célja a [fogyasztói elégedettség] és a [vállalati profit] egyidejű maximalizálása a hosszútávú sikeres működés érdekében.n,,


Manapság már köztudott, hogy a marketing nem jelent egyet a [reklám]mal. Szűkebb értelemben olyan [vállalat]i tevékenység, amely a vevők/[felhasználó]k igényeinek kielégítése érdekében elemzi a [piac]ot, meghatározza az eladni kívánt [termék]eket és [szolgáltatás]okat, megismerteti azokat a [fogyasztó]kkal, kialakítja az [ár]akat, megszervezi a [disztribúció]t és befolyásolja a [vásárló]kat.

A marketing magába foglalja mindazokat az eszközöket, melyek segítenek abban, hogy termékeinket illetve szolgáltatásainkat sikerrel kínálhassuk fel a piacon, melyek segítenek kimagaslani [versenytárs]ainkkal szemben, melyek segítségével versenyelőnyre tehetünk szert úgy, hogy a megcélzott fogyasztóink minden látens és már meglévő szükségletét kielégítjük. A marketing célja a [fogyasztói elégedettség] és a [vállalati profit] egyidejű maximalizálása a hosszútávú sikeres működés érdekében.


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta