Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

 

 

 

Horváth Magyary Nóra

 

 

 

 

 

 

 Szakmai előmenetel:

Tanulmányok

Végzettsége közgazdász, PR szakember.

A Budapesti Gazdasági Főiskolai tanulmányai közben külföldön specializálódott marketingre és kommunikációra (Hanze Polytechnic, Hollandia illetve Manchester Metropolitan University, Anglia), majd [PR]? másoddiplomát szerzett. Később TV [riporter]?-[szerkesztő]?nek tanult.

 

Szakmai pályafutás

PR munkatársként illetve főmunkatársként kezdett különböző vezető magyar és nemzetközi [kommunikációs ügynökség]?eknél, majd 6 éven át a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és [kommunikációs igazgató]?jaként folytatta, 2002. óta pedig a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

 

Legnagyobb sikerei közé tartozik a [Johnson&Johnson]? cég babaápolási termékeinek a magyar egészségügyi pr kommunikációja, a Coca-Cola nemzetközi termékminőségi válságának magyarországi kommunikációja, valamint a K&H Csoport arculatváltási és márkafrissítési kampányának levezénylése.

 

Szakmai díjak:

  • 1 ezüst EFFIE
  • 4 bronz EFFIE
  • 1 IPRA díj


Egyéb tudnivalók:

Tagja az EFFIE díj zsűriének.

 

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: Pozicionáljunk! A hirdetők kockázatvállalásihajlandósága.Kapcsolódó információ:

Kapcsolódó link: K&H - www.kh.hu/publish/khb/hu/magan/magan.html
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta