Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az EFFIE díjat a New York-i Amerikai Marketing Szövetség (New York AMA) alapította 1968-ban. Megalapítása óta a díj a marketing és kommunikációs szakma egyik világszerte legkiemelkedőbb elismerésévé, a hatékony reklámozás szinonimájává vált. Saját megfogalmazásuk szerint "Az EFFIE az egyetlen olyan szakmai díj, amely a kreativitáshoz hozzárendeli a marketing- és reklámcélok megvalósításának sikerét is, azaz az egyetlen, amely a reklám mögötti valódi célt, az eredményességet díjazza." 44 éves története alatt kinőtte amerikai kereteit, jelenleg több mint 40 országban rendezik meg a kommunikációs és marketing szakma eme rangos versenyét.
 
Magyarországon 2012-ben 11. alkalommal hirdették meg a versenyt. Az évente növekvő számú pályázatok sorában idén is csúcs született, a 2011-es nevezésekhez képest 25%-kal több, összesen 126 pályamű érkezett, melyet elismert, vezető pozícióban lévő hazai reklám- és marketing szakemberekből, kutatókból és oktatókból álló szakmai zsűri értékel.
 
 
 
Kapcsolódó linkek: www.effie.org
                               www.effie.hu


A szócikkhez társított címkék:
EFFIE , EFFIE-díjPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta