Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A 2005-ben alapított vírusmarketing ügynökség seeding és [tracking]? szolgáltatásokat nyújt média- és reklámügynökségek részére, valamint közvetlenül a hirdetőknek. A kezdetben két személyes cég mára Európa vezető videódisztribúciós házaként egy 50 főt foglalkoztató nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, és több díjnyertes kreatívügynökséggel is dolgozik. A goviral központja Londonban van, de további irodák működnek Koppenhágában, Frankfurtban és Párizsban, valamint partnerei révén jelen van Budapesten, Milánóban, Moszkvában és Tokióban is. 2011-től az amerikai kontinensen is megjelent a goviral New York-i irodájával.

A goviralt 2011-ben 97 millió US dollárért megvásárolta az [AOL]?.

goviral logoTevékenység:

A goviral márkázott tartalmak digitális terjesztését végzi több mint 90 országban világszerte. Az általuk kínált Seed&Track szolgáltatás (terjesztés és követés) az adott kampány országa szerinti nyelven és helyi oldalakon terjeszti a tartalmakat, például vírusvideókat, játékokat, widget-eket és reklámfilmeket.

 

Ügyfelei között tudhatta már a Shellt, a Unilevert, az Adidast, a Nike-t, a Coca-Colát és a Nokiát is.Egyéb adatok:

A goviral oldala

A magyarországi képviselet oldala: Vireo Services
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta