Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Viniczai András

 

Ügyvezető igazgató, Café Connection Kft.Szakmai előmenetel:

Viniczai András - kép

A Magyar Iparművészeti Főiskola Menedzser- és Továbbképző Intézetében végzett művészeti menedzser szakon. Gyermekkorában a [Magyar Rádió]? Ifjúsági Főosztályának tudósítója, fiatalon külsős újságíró, 1990-től a Fehérvári Hét képes városi hetilap újságírója, a Fejér Megyei Hírlap ifjúsági rovatának szerkesztője, majd a Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ, ma Pannon Lapok) budapesti irodájának szervező munkatársa, [médiamenedzser]?e.

1992-től a McCann Erickson Budapest copywriter munkatársa. 1994-ben a direkt marketing kommunikációra szakosodott McCann Communications divízió alapítója és kreatívigazgatója, 1997-től az ennek jogutódjaként megalakuló McCann Relationship Marketing Budapest [kapcsolati marketing]? ügynökség társ-ügyvezetője és kreatívigazgatója.

2000-ben kommunikációs tanácsadó céget alapít: a kapcsolati marketing mellett stratégiai tanácsadással, termék- és márkatervezéssel, alternatív marketingkommunikációs megoldásokkal is foglalkozó Sting Consulting 2001 végén csatlakozik a Café Csoporthoz, [Café Contact]? néven. A Café Contact 2009 végén egyesül a Café Interactive [online ügynökség]?gel, így 2010-től Café Connection néven BTL, CRM community és webes szolgáltatásokat kínáló kapcsolati [marketingügynökség]?gé válik.

Viniczai András a Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) munkájában az alapítástól kezdve aktívan részt vesz, 2004-2008. között az elnökségnek is tagja, a III. Direkt Marketing Konferencia és Verseny programbizottságának vezetője, szakmai szemináriumok szervezője, hazai és külföldi kapcsolati marketing versenyek díjnyertes kampányainak alkotója és ötletadója.

 

 

 

 

 Kapcsolódó információ:

http://www.cafeconnection.hu

http://www.cafecsoport.hu


A szócikkhez társított címkék:
kapcsolati marketing , viniczaiPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta