Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Spielmann Katalin

a Coca-Cola Company hazai leányvállalata, a Coca-Cola Magyarország médiaigazgatója.

 

 

 Szakmai előmenetel:

 

A Közgazdaságtudományi Egyetem vezetés-szervezés szakirányán végzett, ezután rögtön a Coca-Cola Magyarországhoz kerül, ahol azóta is dolgozik - 2001-től - média területen.

 

A vállalat ATL kommunikációjában jelentkező média feladatok irányítása mellett - az online marketing szerepének növekedésével párhuzamosan - az [online média]? területén jelentkező teendők is a feladatkörébe tartoznak. Emellett - 2007-től - részt vesz a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően sikeres [Coke.hu]? promóciós weboldal és pontbeváltó Coca-Cola hűségportál létrehozásában és folyamatos fejlesztésében.

 

2009 nyaráig 3 ország - Magyarország mellett Csehország és Szlovákia - média megjelenéseit irányítja, majd - a Coca-Cola regionális központjának áthelyezésével és az ezzel kapcsolatos strukturális átszervezés révén - kizárólagosan a magyarországi média feladatok irányítója.Egyéb tudnivalók:

Rendszeresen ad elő szakmai konferenciákon, mint például a Média Hungary, a DigitalFestival vagy az Internet Hungary.

 Kapcsolódó információ:

Kapcsolódó linkek:

 

HirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta