Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Spielmann Katalin
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-28 19:48:03
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Spielmann Katalin

a [Coca-Cola Company] hazai leányvállalata, a Coca-Cola Magyarország médiaigazgatója.


a [Coca-Cola Company] hazai leányvállalata, a Coca-Cola Magyarország [médiaigazgató]ja.


 

 


 


 

 

A Közgazdaságtudományi Egyetem vezetés-szervezés szakirányán végzett, ezután rögtön a Coca-Cola Magyarországhoz kerül, ahol azóta is dolgozik - 2001-től - média területen.


A Közgazdaságtudományi Egyetem vezetés-szervezés szakirányán végzett, ezután rögtön a Coca-Cola Magyarországhoz kerül, ahol azóta is dolgozik - 2001-től - [média] területen.


 

A vállalat [ATL] [kommunikáció]jában jelentkező média feladatok irányítása mellett - az [online marketing] szerepének növekedésével párhuzamosan - az online média területén jelentkező teendők is a feladatkörébe tartoznak. Emellett - 2007-től - részt vesz a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően sikeres [Coke.hu] [promóciós weboldal] és pontbeváltó [Coca-Cola] hűségportál létrehozásában és folyamatos fejlesztésében.


A vállalat [ATL] [kommunikáció]jában jelentkező média feladatok irányítása mellett - az [online marketing] szerepének növekedésével párhuzamosan - az [online média] területén jelentkező teendők is a feladatkörébe tartoznak. Emellett - 2007-től - részt vesz a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően sikeres [Coke.hu] [promóciós weboldal] és pontbeváltó [Coca-Cola] hűségportál létrehozásában és folyamatos fejlesztésében.


 

2009 nyaráig 3 ország - Magyarország mellett Csehország és Szlovákia - média megjelenéseit irányítja, majd - a Coca-Cola regionális központjának áthelyezésével és az ezzel kapcsolatos strukturális átszervezés révén - kizárólagosan a magyarországi média feladatok irányítója.

Rendszeresen ad elő szakmai konferenciákon, mint például a [Média Hungary], a [DigitalFestival] vagy az [Internet Hungary].

 

Kapcsolódó linkek:

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta