Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Internet Hungary (helyenként előfordul az Internet Hungária elnevezés is) konferencia 2000 óta folyamatosan, minden évben ősszel kerül megrendezésre a tihanyi Club Hotelben. (2010-ben a hotel és a szervező vitája miatt a konferencia Siófokra, a Hotel Azúrba költözött.) A rendezvény két napos, és az internetes és egyéb digitális témákban nyújt szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, amelyek javarészt párhuzamosan, egyszerre több előadóteremben zajlanak.

 

A konferencia igyekszik az internet témakörön belüli alterületeket - technológiai témák, digitális média- és tartalom témák, marketinges és (e-)kereskedelmi kérdések stb. - a lehető legteljesebb körűen lefedni, amely az átfogó kép megszerzésének (illetve a nagyszámú jelenlévő révén akár a személyes kapcsolattartásnak és -építésnek is) az előnyét hordozza, de egyúttal azzal jár, hogy az IH célközönsége nem homogén, és a rendezvénysorozat nem specializált.

 

Az Internet Hungary szervezője - akár csak "idősebb testvéréé", a Media Hungary rendezvényé - Csermely Ákos.

 

Internet Hungary 2010

 

Internet Hungary 2009 program szócikk a Médiapédián.

 

Kapcsolódó Politikapédia szócikk: Internet Hungary








Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta