Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Internet Hungary
Verzió: 9  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2011-03-03 14:59:12
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az Internet Hungary (helyenként előfordul az Internet Hungária elnevezés is) konferencia 2000 óta folyamatosan, minden évben ősszel kerül megrendezésre a tihanyi Club Hotelben. A rendezvény két napos, és az [internet]es és egyéb [digitális] témákban nyújt szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, amelyek javarészt párhuzamosan, egyszerre több előadóteremben zajlanak.


Az Internet Hungary (helyenként előfordul az Internet Hungária elnevezés is) konferencia 2000 óta folyamatosan, minden évben ősszel kerül megrendezésre a tihanyi Club Hotelben. (2010-ben a hotel és a szervező vitája miatt a konferencia Siófokra, a Hotel Azúrba költözött.) A rendezvény két napos, és az [internet]es és egyéb [digitális] témákban nyújt szakmai előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, amelyek javarészt párhuzamosan, egyszerre több előadóteremben zajlanak.


 

A konferencia igyekszik az internet témakörön belüli alterületeket - technológiai témák, digitális [média]- és tartalom témák, [marketing]es és (e-)kereskedelmi kérdések stb. - a lehető legteljesebb körűen lefedni, amely az átfogó kép megszerzésének (illetve a nagyszámú jelenlévő révén akár a személyes kapcsolattartásnak és -építésnek is) az előnyét hordozza, de egyúttal azzal jár, hogy az IH célközönsége nem homogén, és a rendezvénysorozat nem specializált.

 

Az Internet Hungary szervezője - akár csak "idősebb testvéréé", a [Media Hungary] rendezvényé - [Csermely Ákos].

 

Internet Hungary 2010

 

[Internet Hungary 2009 program] szócikk a Médiapédián.

 

Kapcsolódó Politikapédia szócikk: Internet Hungary

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta