Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az SMS marketing tevékenységébe tartozik minden olyan üzenet, amelyet egy vállalat értékesítés, imázs növelés vagy információ átadás céljából küld SMS formájában a potenciális fogyasztók mobilkészülékére. Az SMS marketing alkalmazása, termék vagy szolgáltatás népszerűsítése, vagy nyereményjátékról való tájékoztatás céljából a legpraktikusabb, mivel itt a legfontosabb a pontos és célzott kommunikáció. Fontos, hogy a leendő vagy a már meglévő ügyfelek olyan információkat kapjanak, amelyek személyes igényeikre irányulnak. Az SMS marketing legnagyobb erőssége a precizitás és a könnyű tervezhetőség, hisz pontosan meghatározható, hogy kihez mikor jut el a célzott üzenet.
Az SMS által küldött információ azáltal, hogy a címzett telefonjába kerül, könnyen visszakereshető, memorizálható és a mobiltelefonok sajátosságából eredően könnyen hordozható. Ezzel szemben fenn áll a lehetősége annak is, hogy a címzett egyszeri olvasás után, vagy akár olvasás nélkül törli az üzenetet és ebben az esetben elveszti az előbbiekben bemutatott előnyeit.
Az SMS marketing egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy szinte azonnal meghatározható sikeressége abban az esetben, ha a siker a potenciális fogyasztó válaszüzenetén múlik. A potenciális fogyasztókra ebben az esetben a gyors reakció a jellemző.
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta