Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Sanoma Budapest Zrt. Magyarország vezető médiavállalata. Leányvállalataival együtt 38 magazint jelentet meg és a magazinpiacon 36%-os piaci részesedéssel rendelkezik. 600 munkatársa közel 20 milliárd forintnyi éves árbevételt ér el. Számos internetes termék tulajdonosaként árbevétel tekintetében piacvezető a hazai internetpiacon is. További tevékenységei közé tartozik a konferenciaszervezésen kívül a könyvkiadás, eseményszervezés, a lapokhoz kötődő termékértékesítés és márkakiadványok készítése. 2006 márciusa óta a kiadó többségi tulajdonosa a storytv-nek is.

 

1992: A VNU holland médiavállalkozás lapkiadó vállalatot hoz létre az Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó Válalalattal Erasmus Press Kiadói Kft. néven. A kiadó portfóliójába 14 kiadvány tartozott: Ifjúsági Magazin, Fakanál, Füles és a Füles rejtvénylap-család 11 tagja.

 

2007:Januárban a Sanoma Budapest megvásárolta a PDAMania mobil eszközökkel és számítástechnikával foglalkozó online lapcsaládot és a hozzá tartozó online webshopot; márciusban pedig az Újmédia Divízió elindította új közösségi sztárportálját, a StoryOnline-t.
Januártól megszüntette a médiavállalat a Beau Monde magazin kiadását és nem hosszabbította meg a Magyar Vöröskereszttel a Családi Lapra vonatkozó kiadói szerződését. Ugyanakkor a Nők Lapja Évszakok havi magazin megjelenési gyakoriságát negyedévesre változtatta a médiavállalat. A Heló VIP! sztármagazin neve VIP-re változott.
Megkezdte lapterjesztői tevékenységét a MediaLog Fiege Zrt., amely cégben a Sanoma Budapestnek kisebbségi tulajdona vanEgyéb adatok:

Kapcsolódó linkek:

Aldipress www.aldipress.nl
Best www.best.hu
Beau Monde www.beaumonde.hu
Bravo www.bravo.hu
Cosmopolitan www.cosmopolitan.hu
FHM www.fhm.hu
FigyelőNet www.fn.hu
Kismama www.kismama.hu
Nők Lapja Cafe www.nl.hu
Sanoma Oy www.sanoma.fi
SanomaWSOY www.sanomawsoy.fi
Sanoma Magazines Finland www.sanomamagazines.fi
Sanoma Magazines Prague www.sanoma.cz
Sanoma Magazines Belgium www.sanoma-magazines.be
Startlap www.startlap.hu
Story www.story.hu
TV24 www.tv24.hu
WSOY Oy www.wsoy.fi
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta