Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A ReVISION önmagáról: "A ReVISION kicsi és fürge a reklámipar mamutjai és dinoszauruszai között. Dinamikusak vagyunk, és képesek a gyors változásra. És halálosan elegünk van az öncélú kampányokból, a hisztérikus art directorokból, az egymást kitüntetgető kreatív igazgatókból, a zsíros szakításokból a média-büdzsén, meg abból, hogy minden fontosabb, mint a hatékonyság. Nem áltatjuk magunkat, a ReVISION fájdalmas szúnyogcsípés a magyar reklámvilág és média elhájasodott tarkóján."
 Tevékenység:

A ReVISION az első hazai gerillamarketingre specializálódott ügynökség. Olyan nem-hagyományos, [innovatív]? online és offline marketingeszközökkel foglalkozik, mint word-of-mouth marketing (szájmarketing), vírusmarketing,  [astroturfing]?, ambient media, streetmarketing.

Olyan márkáknak dolgozott már többek között, mint az AXN, a Subway, az EMI Music, a Nike, a Pannónia Motor, a Magyar Posta, a Gazdasági- és Közlekedési Minisztérium, Lexmark, Hallmark, ill. olyan ügynökségnek, mint a Publicis, a Carat, az Arcus Interactive Group, a Sensation event marketing, vagy a holland Mills Hughes & Partners.

 Egyéb adatok:

Linkek:
ReVISION GERILLAMARKETING
Gerillamarketing - vírusmarketing linkgyûjtemény

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta