Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Prohome cégcsoport 1997. márciusi alapítása óta Magyarország egyik meghatározó eladásösztönző BTL ügynökségévé fejlődött. A tulajdonosi kör 100%-ban magyar. 2002 óta cégcsoportként, jelenleg hat különböző területre szakosodott céggel működik.Tevékenység:

A Prohome komplex [marketinkommunikáció]?s szolgáltatásokat nyújt az ügyfél- és az ügynökségi oldalról érkező megbízóinak. ATL- és BTL kampányok tervezése és lebonyolítása mellett promóciók szervezésével, egyedi hosztesz-aktivitásokkal, vásárlói- és hűségprogramokkal, valamint direkt marketing megoldásokkal foglalkozik a design feladatoktól a kivitelezésig, beleértve a produkciót, a gyártást, a csomagolást és raktározást is.

2008-ban Prohome SRL névű leányvállalatával a romániai piacra is belépett.

 

A Prowide teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatást nyújt csapatépítéstől roadshow-k szervezéséig, valamint egyedülálló módon játszóházakat és gyerektáborokat üzemeltet országszerte, többek között az Állatkert Játszóház és a ZooTábor megalkotója és működtetője.
   
A Profield
a SalesForce1 jogutódjaként az értékesítés szakértőjeként, a polcszervizen kívül képviselői csapatok felállításával és működtetésével, titkos vásárlói programokkal, értékesítés-tanácsadással és munkaerő-kölcsönzéssel segíti ügyfeleit.
   
A Promissio Magyarországon biztos tapasztalattal és technikai háttérrel rendelkezik kuponos akciók szervezésében.
   
A Prohuman munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel, call-centerek működtetésével és humán erőforrás tanácsadással, valamint egy gyorsan fejlődő és dinamikus csapattal áll megbízói rendelkezésére.

 

A Protocall a cégcsoport keretein belül nyújtott szolgáltatások sikerein és a kínálkozó üzleti lehetőségeken felbuzdulva 2007-ben önálló cégként indította be saját contact centerét. A csoport legfiatalabb tagja telemarketinges megoldások mellett több ügyfélcsatornás valamint teljes üzleti folyamatvezérléssel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt. 
 Egyéb adatok:

Elérhetőség

 

1149 Budapest, Angol u. 34.
Telefon: (+ 36 1) 264 2090
Fax:(+ 36 1) 264 2097
E-mail: prohome@prohome.hu

 

Ügyvezető: Zakor Sándor

 

Link

http://www.prohome.hu

 

 


 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta