Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

1993-óta dolgozik kommunikációs területen, jelenleg a Sziget Szervezőiroda [PR]? kommunikációs vezetője, a presspresso kommunikációs közösség alapítója.

1963-ban született. Középiskola után pedagógusnak készült, majd egy éles váltással keramikusként végzett és dolgozott egy rövid ideig. A korai Szőke András filmek szereplője, zeneszerzője. Elvégezte a Bálint György Újságíró Akadémia reklámszervező szakát, s szakmai felsőfokú végzettséget a Külkereskedelmi Főiskola marketing- és reklámmenedzser kurzusán szerzett. Foglalkozott politikai kommunikációval, dolgozott civil szervezeteknek. Részt vett számos nemzetközi fesztivál hazai bevezető kampányában. Szakmai lapokban több publikációja jelent meg. 2000-től irányítja a Sziget-rendezvények PR kommunikációját. 

 

www.presspresso.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta