Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Magyar Lapterjesztő Zrt. (Lapker) 1998-ban a Magyar Posta hírlapterjesztési rendszerét és hálózatát átvéve kezdte meg működését. Jelenleg 600 kiadó több, mint 1600 féle lapját terjeszti közel 13 ezer áruspontján, melyekkel a magyar lakosság 97,5%-át éri el.


 Tevékenység:


Legfőbb tevékenysége továbbra is a lapterjesztés, de miután csatlakozott a Hachette Distribution Services (HDS, 2007-től Lagardére Services) cégcsoporthoz, a nemzetközi trendekhez igazodva az árusító helyek igényeinek megfelelően a saját márkás kereskedelmi hálózatain belül - Relay, Inmedio -, a sajtótermékeken túl többféle kiegészítő terméket is forgalmaz. Országosan további 350 pavilonból álló, egységes alapelvek szerint üzemelő utcai pavilonhálózatot is működtet. A [Lapker Kiosk]? illetve [Lapker Indoor]? által képviselt kül- és beltéri [reklámfelület]?ek által a hirdetési piacon is jelen van, ezen kívül 2008-ban elnyerte az angol [Costa Coffee]? kávézólánc magyarországi kizárólagos [franchise]? jogait is. Fejlett logisztikai háttere és gyors szállítórendszere kihasználásával 2009 novemberében elindította [Pick Pack Pont]? csomagküldő szolgáltatását, mellyel egy újfajta, személyes csomagátvételi módot szeretne biztosítani a webáruházakat üzemeltetők és vásárlóik, valamint B2B partnerek számára az ország 84 városában található 225 értékesítési pontja segítségével.Egyéb adatok:

www.lapker.hu/index.php
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta