Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google AdSense ad network a hozzá csatlakozó [publisher]? (azaz online kiadó, online médium) adott weboldalának tartalmához szorosan illeszkedő reklámhirdetéseket jelenít meg, a Google keresőmotorjára támaszkodva és így kulcsszó alapon vizsgálva az oldalak tartalmát, amely kulcsszavakra megjelenést vettek a hirdetők a Google Adwords rendszerben.

A weboldalak tulajdonosai döntenek arról, hogy csatlakoznak-e a hirdetési hálózathoz, azaz a Google hirdetéseit megjelenítik-e oldalukon (meghatároztatják a reklámeszközök méretét, színét, elhelyezkedését, változási gyakoriságát), melyért cserébe részesülnek a kattintások után járó profitból (pay per click). A Google ügyel arra, hogy ezen hirdetések megfelelő módon különüljenek el a weboldal tartalmától, és ne tévesszék meg az oldal látogatóit.

 

 

 

Az AdSense-ben szöveges hirdetéseket, display hirdetéseket (web bannereket), illetve videóhirdetéseket meg lehet jeleníteni. A Google az Adwords rendszerében ezeket a reklámfelületeket CPC vagy CPA alapon árazza.

A Google a publisher-ektől nem követel meg kizárólagosságot, viszont néhány versenytársának elhelyezését tiltja a rendszeréhez csatlakozottak számára.

Kapcsolódó linkek:


A szócikkhez társított címkék:
ad network , GooglePatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta