Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kampány készítője: 42 Entertainment, Pasadena, USA
Az [AMD]? és a Microsoft Vista közös reklámkampánya a Vanishing Point. A kampányt az [ARG]? specialista [42 Entertainment]? készítette.


A Windows Vista piacra dobásának ünnepléseként a Microsoft és az AMD közösen indította a Vanishing Point kampányát, egy globális médiaközi kirakós játékot, hogy jutalmazza a leglelkesebb fogyasztókat. A játék négy héten át tartott, és a játékosok a világ minden tájáról együtt dolgoztak, hogy megfejtsék a beágyazott nyomokat a valós világban zajló eseményeken. A [felhasználó]?k a rejtvényeket online oldották meg, hogy megnyerjék a nyereményeket.
A Vanishing Point volt az első olyan globális kirakós játék, amelyen élő eseményeket kellett felhasználni a rejtvények megoldásához. A játékra közel 100 ezer ember regisztrált, és játszott aktívan.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta