Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés
Szakmai előmenetel:

Újságíró, az ELTE bölcsész karán végzett, 2006-ban tért vissza Magyarországra.

 

Ezt megelőzően a BBC-nél dolgozott Londonban, ahol főként dokumentumfilmeket és politikai háttérműsorokat készített. "Megtanultam a kamerát kezelni és elvégeztem néhány túlélőtanfolyamot. A BBC külpolitikai szerkesztősége veszélyes vidékekre küldött, olykor inkognitóban. Megjártam többek között Koszovót és Zimbabwét. Irakban négy hónapot töltöttem, a háborút is beleértve, amikor a kuvaiti sivatagon át az angol gyalogsággal vonultam Baszráig" mesélte erről az időszakról Antónia, akinek a haditudósítók közül egyedüliként sikerült bejutnia az angol hadsereg sivatagi főhadiszállására.

 

Mészáros Antónia angliai televíziós munkájával párhuzamosan publikált a hazai írott sajtóban is, egyik írásáért 2005-ben Minőségi újságírásért-díjat kapott. 2006-ban kétéves kutatómunka után könyve jelent meg az európai uniós csatlakozást követően nyugatra vándorolt kelet-európai munkavállalók életéről. Pályafutását most az MTV-nél folytatja, ahol eddig részt vett A szólás szabadsága és a Pulitzer-emlékdíjas Az Este című műsorok szerkesztésében, a Záróra című produkcióban pedig [műsorvezető]?ként is láthatták a nézők.

 

 Kapcsolódó információ:

TVR-hét cikke a Stop.hu-n:

Kalandvágyból lett műsorvezető Mészáros Antónia

Mészáros Antónia díjazott cikke

 

mészáros antónia mtv
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta