Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A MESE Kht. a felsőoktatási print és online média országos összefogásával és kizárólagos képviseletével, a felsőoktatásban tanuló mintegy 400 ezer hallgatónak, valamint a felsőoktatás vezetőinek, oktatóinak, szervezőinek juttat el információkat.

A MESE célcsoportját elsősorban a diákok alkotják, illetve az egyetemi élet összes szereplője - oktatásszervezők, rektorok, gazdasági szakemberek, informatikai szakemberek - továbbá hírszolgáltatása révén az oktatással és az ifjúsággal foglalkozó újságírók, vállalkozói és állami szereplők.

 

Története


Magyarországon az egyetemi és főiskolai lapok együttműködése 1996-ra nyúlik vissza. Ebben az évben alakult meg a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület, a MESE. Az egyesület létrejötte a hallgatói lapok közötti szerkesztőségi kapcsolatot teremtette meg.

Az ezredfordulóra a felső- és közoktatás jelentős átalakuláson ment keresztül, melynek következtében megnőtt az oktatási szféra kommunikációs és marketing igénye. Ennek tükrében jött létre 2001-ben a MESE Közhasznú Társaság, amely a MESE Egyesület munkájának folytatása mellett új feladatokat is felvállalva - oktatási médiaügynökségként - szolgálja a magyar oktatási alrendszert.Tevékenység:

Tevékenységi kör és kiadványok

Pályázatok:

Év Campus Honlapja 2009

Év Írása 2009

Év Fotója 2009

Pro Sperare 2009

Pál Imre-emlékdíj 2009

 

 

 

 Egyéb adatok:

ELÉRHETŐSÉGEK:

MESE Közhasznú Társaság

1146 Budapest, Szitakötő u. 12.
Tel.: 06/1/-273-33-70
Fax: 06/1/-273-33-73

www.mesekht.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta