Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A kreatív tervezés a [reklámtervezés]? azon folyamata, amely során a [reklámcélok]? alapján megfogalmazásra kerül a kampány központi gondolata.

A kreatív tervezés közben több változat készül készül a [copy]?ból – azaz reklámszövegből és a layoutból – a nyomtatott hirdetés látványtervéből. Ezekből a tervekből választják ki a megrendelőt bevonva a végső, felhasználható változatokat.

Mozgóképes vagy rádiós reklámoknál a szöveg és a forma megtervezése mellett elkészül a kreatív [forgatókönyv]?, amely tartalmazza a pontos szövegeket és a helyzetek részletes bemutatását, illetve a [storyboard]? – a forgatókönyv képes változata, melyben illusztrációkkal szemléltetik a film egyes jeleneteit, a képek mellett feltüntetik a hozzá kapcsolódó szöveget, hanghatásokat, magyarázatokat.

 

 


A szócikkhez társított címkék:
kreatív , kreatív tervezésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta