Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Kovács Zsigmond autós-motoros újságíró, szerkesztő, járműipari szakfordító és szövegíró. Született 1980. február 1-jén Budapesten. Nős, egy gyermek édesapja.

 Szakmai előmenetel:

Pályafutását az Axel-Springer Magyarország kiadóvállalatnál, az Autó-Motor és az Auto Bild szakújságírójaként kezdte 2000-ben. Járműipari sajtóügynökségét, a Smith&Marton Automotive Press Agencyt 2007-ben, észak- és közép-amerikai tanulmányi útját követően alapította meg; a cég a tartalomszolgáltatás mellett marketing- és pr-tevékenységgel, valamint szakfordításokkal segíti az autós-motoros lapkiadókat és vállatokat. A Sportmotor.hu főszerkesztőjeként, a Járműszótár.hu tulajdonosaként, valamint a Hegylakók.hu és az Autósélet főmunkatársaként egyaránt ismert, szerzője továbbá az Autó-Motornak és a MOTOzinnak, s a Magyar Motorkerékpár Technikum és Szakképző Iskola médiaismereti oktatójaként is szerepet vállal.Egyéb tudnivalók:

Főbb publikációk megjelenési helyei: 4x4 magazin, Autó-Motor, AutoBild, Autósélet, Hegylakók.hu, Luxury Estate, Motorvevő, MX-Time, Sportmotor.hu, QuadFun, Yacht Express.

Főbb együttműködő partnerek: Carrera, Continental, GasGas, Honda, Kia, Magyar Autóklub, Valeo.Kapcsolódó információ:

Smith&Marton Automotive Press Agency: www.smithandmarton.com


A szócikkhez társított címkék:
Kovács Zsigmond , újságíróPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta