Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Márkafelépítés:

A Knorr az Unilever vezető élelmiszer márkája. A ma már világszerte ismert és elismert KNORR levesek, leveskockák, fűszerkeverékek, szárazalapok, mártások és további termékek széles körét kínálja Magyarországon is.

 

A Knorr üzlet akkor kezdődött, amikor az alapító, Carl Heinrich Knorr elkezdett kísérletezni fűszerek és zöldségek szárításával, hogy megőrizze azok természetes ízét és tápértékét. 1838-ban megalapította gyárát az első Knorr termék előállítására, amit Erbswurstnak, azaz borsókolbásznak hívtak. Ez az önmagában vagy főzve is fogyasztható fűszeres borsóleves-koncentrátum főleg gyári munkások gyors étkezését tette lehetővé. 1873-ban Heinrich Knorr már porleveseket készített, melyeket egész Európában árultak. 1885-re pedig félkész ételeket fejlesztett ki.

 

2000-ben a Knorr márka az Unilever tulajdonába került a Bestfoods-szal történt összeolvadás keretében. Az Unilever világszerte jelentős befektetéseket hajtott végre, hogy a Knorr márkanév alatt számtalan terméket bevezessen illetve megújítson. Így gazdagodott a hazai portfólió például az extra instant levesekkel, a krémlevesekkel. 2006-ban a Knorr egy teljesen új kategóriát teremtett a monofűszerek magyarországi piacán a morzsolható fűszerkocka, azaz a Knorr Ízbomba bevezetésével.

 Kapcsolódó információk:

 

Főbb termékkategóriák

 

Burgonyapürépor
Dobozos egytálételek
Ételsűrítő
Fűszerkeverékek
Instant levesek
Leveskockák
Levesporok
Monofűszer ízesítő kockák
Salátaöntet-porok
Szárazalapok
Tartósítószerek
Üveges szószok

 

Link

www.knorr.hu

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta