Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

James Lanham, a Chartered Institute of Marketing intézetének tagja, mely a maga nemében a világon a legnagyobb.James Lanham előadást tartSzakmai előmenetel:

Jelenleg az Egyesült Királyság egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézményének, a leicesteri De Montfort University-nek az oktatója, ahol végzős diákoknak tanít marketinget.

Mentora a brit kormány által szponzorált Business Linknek, melynek székhelye a Northampton Business School, ahol induló kis- és középvállalkozásoknak ad tanácsot.

2005 és 2008 között az NBS-en oktatott Marketinget. Több mint 3 évtizeden át élt Lisszabonban, ahol sokáig vezető márkák marketingese volt ([Colgate]?, Unilever), míg végül médiatulajdonos lett: Marketing e Publicidade, Journal Briefing, InterCidades, AutoClássico, Prisma:magazine.Egyéb tudnivalók:

Szervezője volt többek között a lisszaboni [EPICA]?-nak (1999), [Prisma-díj]?nak, a 2002-es [Ghost Festival]?nak és a [LEAF]?-nek. Nemzetközi újságíró és író. Az EPICA díjtól kezdve, fesztiválokon, a grúz [CIFA]?-n át, egészen a San Fransisco-i Világ legkisebb filmfesztiváljáig számos rendezvénynek volt zsűritagja.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta