Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az interaktív szalaghirdetés egy olyan reklámeszköz, mely a felhasználót cselekvésre, játékra, válaszadásra ösztönzi, esetleg egyből egy menübe juttatja vagy kérdőíveket töltet ki vele. Mivel ez esetekben már nem elegendő a [felhasználó]? részéről néhány kattintás, így valódi interakció következik be.

 

Ez a bannertípus lehet HTML vagy Rich media formátumú.

 

A HTML formátumú interaktív szalaghirdetés lehetővé teszi a felhasználó számára az aktív bekapcsolódást a reklám valamely pontján. Kiválaszthatja, hogy a honlap mely részére kíváncsi, lehetőséget ad kérdések feltevésére, legördülő [menü]?kből történő választásra, játékban való részvételre, adatok bevitelére vagy kérdőív kitöltésére.

 

A Rich media formátumú szalaghirdetések már bonyolultabb technológiai megoldásokat képesek lehetővé tenni, mind például a videoklippek, hanganyagok közvetítését, vagy a közvetlen vásárlás lehetőségét. Ez utóbbinál a felhasználók közvetlenül a [reklámfelület]?en keresztül vásárolhatnak az éppen felkeresett honlap elhagyása nélkül.
 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta