Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

Az Integrált Média Megoldások sales house az FM1 Zrt. által működtetett NeoFM és a [Geomédia Kiadó]? hirdetési felületeinek kizárólagos értekesítőjeként alakult 2011. áprilisában.

A kapcsolódás az értékesített médiumok között tulajdonosi szintű: az FM1 Zrt. tulajdonosa az az FM1 Friends Kft., amelyben kisebbségi tulajdonos [Horváth László]?, a Geomédia vezetője. A Geomédia kiadványai: a [Szabad Föld]? hetilap, a Vidék íze receptújság, a Diéta és Fitnesz, az Extra Frizura, az Amelie, a Moha és a Belépő című felsőoktatási kiadványok, a [Horizon magazin]?, illetve a Vasárnapi Hírek.

 

Az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezetői is kötődnek az értékesített médiumokhoz: Földes Ádám a NeoFM előző tulajdonosának, az Est Media Groupnak a korábbi kereskedelmi igazgatója; Menyhárt Mária a Szabad Föld korábbi hirdetési igazgatója.

 

 

 


A szócikkhez társított címkék:
Geomédia , neo fm , sales housePatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta