Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

2004-ben, Japánban találkoztak először a holovizuális technológiával, egy szamuráj múzeumban, ahol történelmi jeleneteket jelenítettek meg holografikusan. 2009-ben egy nemzetközi hálózat tagjaként állították össze az első termékskálájukat. A holografikus technológia újdonságának számít, hogy a napfénynél is látható a képernyő, akár alsó-, vagy középkategóriás projektorokkal is.
A Holovízió Kft. a [Magyar Holoviuális Klaszter]? tagja.

 

 Tevékenység:

Szolgáltatások

 

Holovíziós és érintőképernyős technológia terjesztésével foglalkoznak. Termékcsomagjuk magában foglalja a vetítési tartalom létrehozásától kezdve, a reklám tanácsadáson keresztül a turisztikai, gazdaságfejlesztési tanácsadást is.   Egyéb adatok:

 

  • Rendszerek eladása: A honlapjukon található termékek megvásárolhatóak külön-külön, és kombinált rendszerekben is. 1-3 év garancia vonatkozik rájuk, a terméktől függően. Viszont akár teljes hálózatok kiépítését is vállalják, akár távvezérléssel is.
  • Bérbeadás: Előre letesztelt eszközöket tudnak biztosítani az ügyfeleiknek, a professzionális vetítés, és a figyelemfelkeltő hatás elérése céljából.
  • Karbantartás: A kiépített hálózatok helyszíni, vagy rendszeri meghibásodása esetén szakembereik a távvezérlésen keresztül, illetve helyszínen hárítják el a hibát. Karbantartási szerződést is kötnek az ügyfelekkel, hogy rendszeres felülvizsgálattal elkerüljék a meghibásodást.
  • Üzemeltetés: Ez magában foglalja a vetítendő tartalom előre meghatározott rendszeres frissítését, illetve az arculat felülvizsgálatát.
  • Tervezés: Ide tartozik, a helyi infrastruktúra kiépítését, valamint  igény szerint a teljes hálózatok megtervezését, megvalósítását.


Elérhetőség:


Holovízió Kft.
2049 Diósd,
Vadvirág utca 21.
Telefon: 06-1-205-3772
Fax: 06-1-205-3773
Email: info@hida.hu
 www.holovizio.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta