Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Gemius Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kutatóintézete. A vállalat jelenleg több mint 20 országban van jelen, beleértve Skandinávia és Nyugat-Európa egyes országait, mint az Egyesült Királyság és Ausztria. A Gemius SA professzionális kutatási, elemzői és tanácsadói szolgáltatást nyújt.

 

A Gemius információt szolgáltat az internet-felhasználók weboldal-használati szokásairól (gemiusTraffic), az internetező közönség szociodemográfiai profiljáról (gemiusProfile), valamint az online hirdetési kampányok hatékonyságáról (gemiusEffect). A Gemius gemiusAudience elnevezésű kutatása online hirdetési „valutaként” szolgál Közép-Kelet-Európában, ahol az online hirdetési piacot szabályozó bizottságokkal, és más piaci szereplőkkel együttműködésben a Gemius adatokat nyújt az internetező közönségről a médiatervezők, vásárlók és [értékesítő]?k számára.

 

 

 

Gemius Hungary Kft.

1053 Budapest
Szép utca 5. I.em. 2.

Tel: (+36 1) 797 5030
contact@gemius.hu 

 

www.gemius.hu
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta