Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A [Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület]? által meghirdetett pályázat, amelynek célja, hogy a pályázat révén a hallgatói lapok szakmai képviselete mellett teret biztosítson a kampuszok online kommunikációs tevékenységének bemutatására, lehetőséget teremtsen a felsőoktatási portálok megmérettetésére, népszerűsítésére is.

A szervezők a pályázat időszakában várják mindazon főiskolai vagy egyetemi portálok nevezését, melyek úgy gondolják, hogy büszkék intézményi, hallgatói közösségi oldalukra, vagy intézménytől függetlenül oktatás- és ifjúságtematikus tartalmukra és küllemükre.

A pályázatban a MESE szakmai partnere a Magyar Marketing Szövetség és a Magyar Reklám Szövetség (MRSZ).

A pályaműveket 3 kategóriában lehet nevezni:

Intézményi [portál]? (egyetemi, főiskolai portál); Kampusz portál (hallgatói portál); Oktatás- és ifjúságtematikus oldal (intézménytől független)

A pályázatnak tartalmaznia kell:

- A felsőoktatási intézmény/kiadó nevét;
- A főszerkesztő nevét, telefonszámát, e-mail címét;
- A kategóriát;
- Legfeljebb 1 oldal szöveget, amely bemutatja a szerkesztőséget és annak tagjait, a portál struktúráját, tematikáját és működését.


A pályázat benyújtásának rendje:
- A pályázati adatlap letölthető: Év Campus Honlapja - jelentkezési lap
- Regisztráció kezdete: 2011. február 22.
- A pályázat benyújtásának határideje: 2011. március 16.

Az értékelési szempontok a következők: a honlap felépítettsége, a betöltés gyorsasága, az információ mennyisége és minősége, a navigáció könnyedsége, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége, valamint a kitűzött cél tartalmi és képi megvalósulása.

 

A pályázatokkal kapcsolatban bővebb információ kapható: 06-1/273-33-70, illetve Árendás Éva 06-20/358-1433, evhonlapja@meseonline.hu.

 

 

Kapcsolódó link:

www.meseonline.hu

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta