Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az égi óriásplakát a légi reklám egyik kommunikációs eszköze.

A repülőgépek által vontatott transzparensek lehetnek légi óriásplakátok, vagy betűkből, számokból, esetleg egyéb szimbólumokból és logókból összeállított égi felirat.


Az égi óriásplakát elsődleges célcsoportjába azok az emberek tartoznak, akik például egy nyaralás alkalmával „menekülnek a szürke hétköznapok elől” és egyben a megszokott hagyományos [reklámhordozó]?k elől is, így például televízió-, rádió-, vagy újsághirdetéssel nehezen vagy egyáltalán nem érhetők el.
Váratlanul éri el a potenciális fogyasztót, amikor egyáltalán nem számít rá. A levegőben szálló óriásplakát szokatlanságával kelti fel az emberek figyelmét, és a különös hang hallatán az emberek késztetést éreznek arra, hogy szemükkel megkeressék a gépet, ezáltal pedig eljut hozzájuk a reklámüzenet.


Repülőgép vontatású óriásplakátAz alkalmazott plakát mindkét oldala használható [reklámfelület]?ként és mérete elérheti akár a 600 nm-t is. Hatalmas méretein túl ez az eszköz mozgás közben hívja fel magára a potenciális fogyasztó figyelmét, ezáltal még hatékonyabb kommunikációs eszköz. Egy-egy repülés alkalmával emberek ezrei is elérhetőek az adott reklámüzenettel, így az egy főre jutó [elérési költség]? igen alacsony.
 

 

 

 

 

Ajánlott link: Aero Média Légiszolgáltató Kft. – www.aeromedia.hu

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta