Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

 

 

Debre ZoltánSzakmai előmenetel:

Debre Zoltán a Figyelő hetilap újságírójaként ismerkedett a médiával, majd a VNU magyar beruházásai (jelenleg Sanoma Budapest) berkein belül  2000-ben megvalósíthatta álmát: Mong Attilával együtt elindította a FigyelőNet-et, az fn.hu-t. A gazdasági híroldalt, megjelenése után még egy évig vezette, majd a Startlap.hu főszerkesztőjeként a lap.hu mozgalom felépítéséért felelt. Vezetése alatt vált a Startlap.hu Magyarország leglátogatottabb nyitóoldalává, elindította az azóta többször is megismétlődött lap.hu képgyűjtő nyereményjátékot, a hirstart.hu hírgyűjtő portált, a töretlen népszerűségnek örvendő startlapjátékok.hu oldalt, valamint a Startlap apróhirdetési rovatát. A Startlap közel négy évig történő vezetése mellett aktív részt vállalt a Sanoma internet divíziójának kiépítésében.  A napi mókuskerékből menekülve, hosszabb időre Új-Zélandra költözött, ahol fotózással, a maori kultúra megismerésével és Gyűrűk Ura forgatási helyszíneinek felkutatásával töltötte idejét.

 

2006-ban a brit Daily Mail magyarországi leányvállalatának, a Lapcom Kft-nek az internetes divízióját építette fel. Leginkább az apróhirdetési oldalak elindításával foglalkozott. Ma már a Lapcom Kft. portfóliójába tartozik a hasznaltauto.hu, az ingatlanbazar.hu, de a legnépszerűbb megyei napilapok internetes verziói a delmagyar.hu és a kisalfold.hu is.

 

2008-ban a TV2 internetes stratégiájának megvalósításáért felelt, mint a Digitális Média Igazgatóságon belül működő Internet Divízió vezetője.Egyéb tudnivalók:

Szabadidejében szívesen osztja meg tapasztalatait Corvinus Egyetemen, mint meghívott előadó. Rajong az Apple által gyártott eszközökért, nagy Mac Fun! Szereti a magyar vörös borokat, és fanatikus minőségi kávé fogyasztó, titkon mindig is barista akart lenni…Kapcsolódó információ:

Forrás: http://www.internethungaria.hu/index.php/eloadoi-lista/debre-zoltan/

Referencia: szerkesztés
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta