Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A CTnetwork Magyarország első szöveges hirdetési hálózata, mely 2004-ben indult el a Hírek Média üzletágaként. 2008-ban bevezette képes hirdetési szolgáltatását, melynek keretében a szöveges hirdetések már képgalériákban és híroldalak illusztrációs anyagain is megjelentek. A rendszerben az elszámolás kattintás alapon történik (pay per click), vagyis a hirdetők csak a tényleges kattintások után fizetnek.

 

Hálózat

 

A CTnetwork hálózatot több mint 350 weboldal alkotja, így többek között a HáziPatika.com, a Nana, a Nemzeti Sport Online és a Világgazdaság Online oldalakon jelennek meg a CTnetwork hirdetések.

Árazás

A CTnetworkben kattintás alapon (pay per click), fix áron történik az elszámolás.

 

Hirdetésformátumok
A CTnetwork rendszerében kétfajta hirdetési formátum van: a rövid hirdetési szöveg (18+35+35+18 karakter), valamint a hosszú hirdetési szöveg (60+70+70+60 karakter).

 

A hazai piacon is elérhető más szöveges hirdetést futtató ad network-ökkel - Google AdSense / Google AdWords, vagy ETARGET - ellentétben a CTnetworkben nincs lehetőség kulcsszó alapon történő célzásra.
 


A szócikkhez társított címkék:
pay per click , ppc , szöveges hirdetésPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta