Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Budapesti Metropolitan Főiskola (korábbi nevén Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, BKF) ma már a legnagyobb magánfőiskola Magyarországon. A Heller Farkas Turisztikai és Gazdasági Kar, valamint a Kommunikációs és Művészeti Kar képzési kínálata egymással sok szálon kapcsolódó, egymásra épülő modern és perspektivikus szakokból áll.Tevékenység:

A Budapesti Metropolitan Főiskola az alábbi 4 területen indít képzéseket: kommunikáció, művészet, üzlet, turizmus, ezek a képzések különböző szinteken zajlanak: felsőfokú szakképzés, alapképzés, mesterképzés, szakirányú továbbképzések.
 

A 2010-ben indított digitális marketing szakirányú továbbképzésen a hallgatók a munkába illeszthető, gyakorlat-centrikus tudásanyagot kapnak, már az első órától kezdve, valamint betekintést a legfrissebb fogyasztói és technológiai trendekbe, továbbá oktatást naprakész, gyakorlati példákon keresztül. A képzés a Neo Interactive digitális reklámügynökség által elkészített programterv alapján zajlik, az oktatók javarészt neo-s szakemberek.Egyéb adatok:

http://www.metropolitan.hu/

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta