Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az X-Faktor egy nemzetközi licensz alapján Magyarországon is futó zenés tehetségkutató showműsor, amiben énekesek és együttesek versenyeznek. Magyarországon az X-Faktor az RTL Klub műsorán került adásba, először 2010-ben.

 

Az X-Faktor 2011 zsűrijének célja, hogy a műsor alatt énekes tehetségeket fedezzenek fel, és az első körös kiválogatás után őket mentorként segítsék a műsor teljes ideje alatt egészen a döntőig. A műsor feszültségéhez hozzájárul, hogy a hozzájuk sorsolt és onnantól mentorált énekesek, együttesek révén a mentorok is bevonódnak, érzelmileg érintettek lesznek, és kvázi versenyeznek egymással. A tehetségek kiválasztásánál, bírálatánál az ének tehetség mellett a külső megjelenés, a személyiség, a színpadi jelenlét és a tánctudás is jelentős súllyal eshet latba. Az X-Faktor 2011 zsűrije elsősorban olyan képességű énekest keres, aki megállja a helyét hosszú távon is a mai popvilágban, és a műsorban használt szófordulattal élve: "akiben benne van az X-Faktor".

 

A 2011-es zsűri megegyezik az X-Faktor 2010 bírálóbizottságával: Geszti Péter, [Keresztes Ildikó]?, Nagy Feró és [ifj. Malek Miklós]?.

Házigazda: [Ördög Nóra]?.

 


A szócikkhez társított címkék:
Geszti Péter , rtl klub , show , X-FaktorPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta