Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A szócikk elfogult /szerk./.
 

A Tintahal Design ellenfényben leginkább egy design stúdióra hasonlít. Legalábbis annak indult. Mára a marketingkommunikáció minden területén megmérettetett.
 Tevékenység:

A Tintahal kicsi és ebből adódóan hihetetlenül gyors. Volt aki kreatívigazgató és művészeti vezető /art director?/ akart lenni itt, mócsingos bónuszt is akartak talán, autót, céges mobilt, jutalékot. De ezek a zsíros csápok lehúznák és lomhává tennék a reklám tengerek mikro-krakenjét. Mert az igazi Tintahal kicsi. És sötét helyen lakik, nem fényűző üvegpalotában. Kevéssel is beéri. Életben tartása nem azon a kevéske pénzen múlik. Fontos, hogy kiélje kreativitását és jól érezze magát a munkában, amit szeret kiélvezni és partnerként, szakértelemmel megcsinálni. És akkor mindenkinek jó lesz. Ők már tudják:

Bertolli, L'Oreal, T-Gel, Neutrogena, Rama, Hungaro DigiTel, Knorr, Delma, Flora, Axe, Apenta, Sandwich Guru, Lipton, Pölöskei szörpök, Mr. Muscle,  Olympos...
 Egyéb adatok:

Bővebben a www.tintahal.hu oldalon.

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta