Bezár [x]
Már 2522 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: prospektus
Verzió: 3  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-14 17:18:14
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A prospektus egy tájékoztató jellegű marketing [kommunikáció]s eszköz, mely új termékekről, akciókról, vagy lehetőségekről (pl.: törzsvásárlói kártya bevezetéséről) nyújt [információ]t a [célcsoport] tagjai számára.
Prospektus nagyobb terjedelmű kiadvány, mint a [szórólap], de mindkettővel igen gyakran leht találkozni, ezért a prospektusnál is fontos a jó kreatív, hogy kitűnjön a többi kiadvány közül, valamint az [arculati elemek] feltűntetése, hogy akár egy gyors pillantás is elég legyen a [fogyasztó] számára a vállalat beazonosítására.


A prospektus egy tájékoztató jellegű [marketingkommunikáció]s eszköz, mely új [termék]ekről, akciókról, vagy lehetőségekről (pl.: törzsvásárlói kártya bevezetéséről) nyújt [információ]t a [célcsoport] tagjai számára.
A prospektus nagyobb terjedelmű kiadvány, mint a [szórólap], de mindkettővel igen gyakran leht találkozni, ezért a prospektusnál is fontos a jó kreatív, hogy kitűnjön a többi kiadvány közül, valamint az [arculati elemek] feltüntetése, hogy akár egy gyors pillantás is elég legyen a [fogyasztó] számára a [vállalat] beazonosítására.


 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta