Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A padlómatricák vagy más néven padlógrafikák öntapadó fóliából készült grafikák, melyet a padlón helyeznek el figyelemfelkeltés céljából elsősorban kiállításokon, üzletekben vagy irodák bejáratánál, valamint egy jellegzetes megállóreklámnak is számít, metró állomások padlóin is gyakran megjelennek.

A padlómatricák elkészítésénél a nagymértékű mechanikai hatás miatt speciális kopásálló, fokozott tapadású, csúszásmentes, tartós bevonattal, úgynevezett laminált bevonattal látják el az öntapadó fóliát, melyet könnyű eltávolítani, így egy kiállításon vagy egy bevásárlóközpontban egy adott akció keretein belül is kiválóan alkalmazható. További előnye, hogy közvetlenül a reklámozott termék elé helyezhető el, így nagyobb hatást gyakorol a vevőre a választás pillanatában.

 

 

 

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta