Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: NHH
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-07 20:51:36
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

„A Nemzeti Hírközlési Hatóság feladata az elektronikus hírközlési, postai és informatikai szolgáltatások piacai zavartalan, eredményes működésének és fejlődésének elősegítése. A hatóság a szolgáltatók és a felhasználók érdekeit egyaránt védi. Feladata a tisztességes, hatékony verseny kialakítása és fenntartása, valamint a szolgáltatók jogkövető magatartásának felügyelete.” Forrás: NHH„A Nemzeti Hírközlési Hatóság feladata az elektronikus hírközlési, postai és informatikai szolgáltatások piacai zavartalan, eredményes működésének és fejlődésének elősegítése. A hatóság a szolgáltatók és a felhasználók érdekeit egyaránt védi. Feladata a tisztességes, hatékony verseny kialakítása és fenntartása, valamint a szolgáltatók jogkövető magatartásának felügyelete.” Forrás: NHHA Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) országos hatáskörrel rendelkezik, feladatait önállóan, a Kormány döntéseinek megfelelően és az adott jogszabályok betartásával látja el.

Az Nemzeti Hírközlési Hatóság vezető testülete a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa. A Tanács hét tagból áll, a tagokat 5 évre nevezik ki, majd a tagok kinevezésének időtartamának lejárta után korlátlan alkalommal újra kinevezhetőek. A Tanács meghatározott hatósági határozata ellen nincs helye fellebbezésnek. A Tanács felelős az elektronikus hírközléssel kapcsolatos kormánydöntések és jogszabályok végrehajtásáért. Fontos feladata, hogy elfogadja az éves piacfelügyeleti tervet, valamint, hogy ellenőrizze annak végrehajtását, ezen felül, hogy előterjessze a hatóság éves költségvetésének tervezetét és az éves és féléves intézményi költségvetési beszámolóját.

 

A hatóság honlapja: www.nhh.hu


 

A hatóság honlapja: www.nhh.hu

 

2010. augusztus 10-től [Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság]


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta