Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Több mint 18 év online és digitális marketing vonalon.

Direkt Marketing Szövetség alapítói között szerepelt. Webtrendnél és Kirowksinál kiemelt ügyfelekkel és koordinációval foglalkozott.

 

A Ringer kiadónál segített újraszervezni az online portfóliót (Nemzeti Sport online, Magyar Hírlap Online, Blikk.hu, Teen-Network).

 

A Carnation Zrt képviseletében a Közép-Kelet Európai terjeszkedésért volt felelős: új leányvállalatok létrehozása, régiek koordinálása, cég és startupok értékelése és részesedések vásárlása.

 

Grundfoci.hu és Grundfootball.com alapítóként a amatőr foci közösséget próbálja örömfocira aktivizálni és utánpótlást biztosítani a profi futball részére.

Melette coach / tanácsadó szerepet tölt be többek közt az Életpálya Alapítványnál, a Kairos Student Venture Competition-ben és a Seedup startup inkubátor szervezetben.

 

Hobbi: a közösségépítésen kívül foci, fallabda, vitorlázás, természetjárás.

 Kapcsolódó információ:

hu.linkedin.com/in/mullertamas

 

twitter: @mullertamas

 

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta