Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Ménesi Zsolt
Verzió: 5  
Változtatta: dzsim
Változtatás dátuma: 2011-08-04 09:35:23
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Legutóbbi munkahelye: az [Akció 360] ügyvezető igazgatója 2010 őszéig.

TanulmányokMénesi Zsolt

Gödöllői Agrártudományi Egyetem

Munkahelyek

Egyetemi évei alatt nagy[vállalat]oknak szervezett rendezvényeket és kiállításokat, majd ezt a munkát egy amerikai [BTL] ügynökségnél folytatta tovább.

Pályáját az akkoriban még Gold Star néven ismert LG Electronics [sales manager]eként folytatta, majd 1997-től a [Nokiá]nál dolgozott [márka]építés és [termékfejlesztés] területén. 12 évet töltött itt, mint [marketing stratégia]i szakember, ez alatt az idő alatt a Middle East and Africa régió [marketing], [kommunikáció]s és üzletági igazgatójaként erősítette a finn telekommunikációs multi boardját itthon és Dubaiban.

A telekommunikációs szektorban eltöltött 12 évet követően, 2009-ben – egy rövid MKB-s kitérő után- az Akció 360 ügyvezető igazgatója lett. A kapcsolatot az ügynökséggel a Nokiának köszönheti, hiszen együtt indították a Kapcsolat koncertet annak idején. Az Akció 360 vezetése mellett saját üzletre is jut energiája, hiszen a többek között mobilkommunikációval foglalkozó [Raspberry]-t és a Frank Muller óraszalont is irányítja.

Kapcsolódó link: Akció 360 reklámügynökség - www.akcio360.com

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta