Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Maximize
Verzió: 6  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-10-04 19:23:22
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Maximize Médiaügynökség 2004 februárjában alakult a világ egyik legnagyobb, marketing kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó, brit tulajdonú holding, a [WPP Group], és magyar szakemberek közös vállalataként, jelenleg mérete alapján már a magyarországi [médiaügynökség]ek top 10-es listájába tartozik. A Maximize ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa [Kerti Attila], aki 1993 óta [médiatervező]ként, majd 1997-től média igazgatóként, 2000-től 2002-ig pedig cégvezetőként az akkor piacvezető médiaügynökség, az [OMD] csapatát erősítette és vezette.

A Maximize Médiaügynökség profilja, hogy média stratégiát készít, médiatervezést és vásárlást végez kis, közepes és nagy magyarországi hirdetőknek.  Legnagyobb aktív ügyfeleink: [CIB Bank], [Viasat3], [Wizz Air] légitársaság, [Generali], [National Geographic Channel], [Sodexo], [Gyermely] Zrt, [Maresi], [Twinings], [Syngenta], [Studio Moderna], AL Holding, [Parmalat], [Trilak], [Twinner], stb.  A Maximize házon belüli tervezési és vásárlási tevékenysége felöleli az ATL média minden területét, a csapat széles körű, nemzetközi ügynökségeknél szerzett tapasztalatokkal rendelkezik az alábbi területeken: [televízió], [sajtó], [rádió], [közterület], [internet], [mozi].

Elérhetőség


A Maximize Médiaügynökség 2004 februárjában alakult a világ egyik legnagyobb, [marketingkommunikáció]s szolgáltatásokat nyújtó, brit tulajdonú holding, a [WPP Group], és magyar szakemberek közös [vállalat]aként, jelenleg mérete alapján már a magyarországi [médiaügynökség]ek top 10-es listájába tartozik. A Maximize [ügyvezető igazgató]ja és résztulajdonosa [Kerti Attila], aki 1993 óta [médiatervező]ként, majd 1997-től [médiaigazgató]ként, 2000-től 2002-ig pedig cégvezetőként az akkor piacvezető médiaügynökség, az [OMD] csapatát erősítette és vezette.

A Maximize Médiaügynökség profilja, hogy [médiastratégiá]t készít, médiatervezést és vásárlást végez kis, közepes és nagy magyarországi [hirdető]knek.  Legnagyobb aktív ügyfeleink: [CIB Bank], [Viasat3], [Wizz Air] légitársaság, [Generali], [National Geographic Channel], [Sodexo], [Gyermely] Zrt, [Maresi], [Twinings], [Syngenta], [Studio Moderna], AL Holding, [Parmalat], [Trilak], [Twinner], stb.  A Maximize házon belüli tervezési és vásárlási tevékenysége felöleli az [ATL] média minden területét, a csapat széles körű, nemzetközi ügynökségeknél szerzett tapasztalatokkal rendelkezik az alábbi területeken: [televízió], [sajtó], [rádió], [közterület], [internet], [mozi].

Elérhetőség


 

Maximize Médiaügynökség Kft.

Budapest 1037

Lajos u. 80.

 

Telefon: 430-2440

Fax: 430-2445

Email: info@maximize.hu

http://www.maximize.huPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta