Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Magyar Gábor
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-30 19:40:08
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Magyar Gábor

 

A T-Online Magyarország Zrt. [ügyfélkapcsolati igazgató]ja


A [T-Online] Magyarország Zrt. [ügyfélkapcsolati igazgató]ja


 

Magyar Gábor a Miskolci Egyetem gazdaság-tudományi kar marketing szakának elvégzését követően a bankszférában kezdett dolgozni [marketing menedzser]ként, majd árelemző, később [termékmenedzser]i munkakört látott el a Matáv Rt-nél. A T-Online Magyarországnál (illetve jogelődjeinél, a MatávNET Rt.-nél és az Axelero Rt.-nél) 2000. szeptemberétől tölt be különböző munkaköröket. Mielőtt idén augusztus elején felkérték volna az ügyfélkapcsolati igazgatóság vezetésére, a közgazdasági elemzési osztályt irányította. Számára az új megbízatással járó váltás új kihívást jelent, ám ügyfélérzékenysége, eredményorientáltsága, átfogó üzleti ismeretei, dinamizmusa, elemzőképessége és a termékfejlesztésben szerzett tapasztalatai nagyban segítik, hogy a feladatot ellássa.


Magyar Gábor a Miskolci Egyetem gazdaság-tudományi kar [marketing] szakának elvégzését követően a bankszférában kezdett dolgozni [marketing menedzser]ként, majd [ár]elemző, később [termékmenedzser]i munkakört látott el a Matáv Rt-nél. A T-Online Magyarországnál (illetve jogelődjeinél, a MatávNET Rt.-nél és az Axelero Rt.-nél) 2000. szeptemberétől tölt be különböző munkaköröket. Mielőtt idén augusztus elején felkérték volna az ügyfélkapcsolati igazgatóság vezetésére, a közgazdasági elemzési osztályt irányította. Számára az új megbízatással járó váltás új kihívást jelent, ám ügyfélérzékenysége, eredményorientáltsága, átfogó üzleti ismeretei, dinamizmusa, elemzőképessége és a [termékfejlesztés]ben szerzett tapasztalatai nagyban segítik, hogy a feladatot ellássa.Gábor a munkája mellett folyamatosan képezi magát: korábban az Egyesült Államokban tanult pénzügyi és vállalkozói ismereteket, majd hazánkban folytatott Ph.D. tanulmányokat közgazdaságtanból.
Szabadidejében szeret kerékpározni, síelni, kirándulni és tájfutni. A 2009-es miskolci tájfutó világbajnokság egyik rendezője.

 

 

 

Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta