Bezár [x]
Már 2520 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Kolipka Ilona
Verzió: 6  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2010-09-28 20:35:10
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.Kolipka Ilona

Ügyfélkapcsolati igazgató, Grey Worldwide Hungary Kft.
 

1988-ban végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakán. Diploma után a MALÉV reklám osztályán helyezkedett el. 1992 óta dolgozik a reklámszakmában, [account executive]-ként kezdte a Lintas-nál. Hat éve a Grey ügyfélkapcsolati részlegének vezetője, első években a BTL kommunikációs csoportot vezette, majd három évvel később átvette az ATL csoport irányítását. Elsősorban a hálózaton kívűli ügyfelek menedzseléséért felel.

grey.hu


[Ügyfélkapcsolati igazgató], Grey Worldwide Hungary Kft.
 

1988-ban végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem külgazdaság szakán. Diploma után a MALÉV [reklám] osztályán helyezkedett el. 1992 óta dolgozik a reklámszakmában, [account executive]-ként kezdte a Lintas-nál. Hat éve a Grey ügyfélkapcsolati részlegének vezetője, első években a [BTL] [kommunikáció]s csoportot vezette, majd három évvel később átvette az [ATL] csoport irányítását. Elsősorban a hálózaton kívűli ügyfelek menedzseléséért felel.

grey.hu


Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta