Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Joost: "A korábban Venice Project kódnév alatt futó fejlesztés márkanevét 2007. január 16-án hozta nyilvánosságra a két alapító, akiknek a nevéhez a korábbi években olyan újítások elindítása fűződött, mint a Skype és a KazaA. A Joost az elmepáros szerint a tévé és az internet legjavát egyesíti egy DVD-minőségű, ám a webkettes alkalmazásokhoz hasonlóan interaktív és rugalmas kezelőfelületen. Az alapítók első megnyilatkozásaikban a minőségre és a biztonságra helyezték a hangsúlyt. Mind a [felhasználó]?k, mind a tartalomszolgáltatók számára alapvető és fontos ugyanis, hogy ellenőrizetlen, rossz minőségű vagy akár illegális felvételek ne legyenek elérhetők a platformon. Ha ezt garantálni tudják, hozzájuthatnak olyan megfelelő felbontású, legális és népszerű videókhoz, amelyeket a fogyasztók eddig csak a tévé képernyőjén keresztül nézhettek meg.

 

A Joost bétafázisa nyár elejéig tart, a zömében önkéntes tesztelők egyre több tartalommal és saját visszajelzéseiknek megfelelően egyre használhatóbb felülettel találkozhatnak a bejelentkezés után. A hozzáférés bármilyen szélessávú kapcsolaton keresztül lehetséges lesz, a felvételeket peer-to-peer streamingen keresztül, csatornákba rendezve, de a tartalmat egyénire formálva, ingyenesen tekinthetik meg a regisztrált felhasználók. Az ingyenességet a Joost reklámblokkok beszúrásával tudja biztosítani. A felületen nem csak a videotartalmak vezérlésére, de a témához kapcsolódó tartalmak, például hírek, linkgyűjtemények megtekintésére, a többi nézővel való kapcsolatfelvételre és a vélemények megosztására is lehetőség nyílik."

 

Forrás

HipeRV, a Reklámvonal digitális média különkiadása

További információ

http://www.joost.com
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta