Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Céginformáció:

A Jófogás.hu a Schibsted Media Group magyarországi leányvállalata, a Schibsted Classified Media Hungary Kft. kezelésében működik. 
A Schibsted az észak-európai régió meghatározó médiacége, több mint húsz országban van jelen, Skandinávia mellett Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában is vannak érdekeltségei. A vállalat erős pozícióval bír a nyomtatott lapok piacán, több vezető skandináv lap tulajdonosa vagy résztulajdonosa, emellett a legnagyobb skandináv televíziós- és filmprodukciós vállalat tulajdonosa. A hagyományos média mellett multimédiás és internetes portfólióval is rendelkezik.
 
A Schibsted Classified Media Hungary Kft. 2010. január 1-e óta Peresztegi Zoltán vezetésével működött, 2012. június 1-jétől [Budai László]? vette át az ügyvezető pozíciót. Peresztegi Zoltán a továbbiakban a Schibsted Classified Media csoport menedzsment-tagjaként a csoport alelnöki pozícióját tölti be a vállalat barcelonai irodájában. Felelőssége így a jövőben a Jófogás.hu mellett kiterjed a cégcsoport portugál, belga, és marokkói tevékenységére, illetve a cégcsoport nemzetközi stratégiájára is.


Tevékenység:

A Jófogás.hu egy apróhirdetési oldal, ahol a felhasználók - akár magánszemélyek, akár cégek - regisztráció nélkül, ingyenesen tehetik közzé fényképes hirdetéseiket. A hirdetések jellegük és témájuk szerint kategorizálva, a hirdetés helye alapján régiónkénti elosztásban kerülnek megjelenítésre.
 
Az oldal 2010. január közepén indult erős televíziós és internetes reklámkampánnyal, a szolgáltatás folyamatos fejlesztése (Facebook, [iWiW]?, Twitter megjeleníthetőség hirdetésenként, okostelefonos applikációk) és az azóta is folyamatos médiajelenlét hatására 2012 áprilisában közel másfél millió aktív hirdetés várta az érdeklődőket - a Google AdPlanner adatai szerint pedig havonta több mint egymillió magyar látogatót vonz.


Egyéb adatok:

Linkek:


A szócikkhez társított címkék:
Budai László , jofogas.hu , Peresztegi Zoltán , SchibstedPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta