Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyes információk:

Jaksity György

A Concorde alapítója, ügyvezető igazgatója, az igazgatóság elnöke.Szakmai előmenetel:

A stratégiáért, a befektetési banki műveletekért, a leányvállalatok és tevékenységeik felügyeléséért és támogatásáért, valamint a nemzetközi és kiemelt (intézményi és vállalati) ügyfélkapcsolatokért felelős. 

 

A Concorde megalapítása előtt 4 évig különböző helyi és nemzetközi pénzügyi társaságoknál dolgozott. A Budapesti Értéktőzsde korábbi elnöke, a Befektetési Szolgáltatók Szövetsége elnökségének volt tagja, korábban az EFFAS igazgatóságának tagja. Gyakran tart előadásokat a magyar és globális értékpapír piacról. A Bankárképző oktatója corporate finance és befektetési elméletek területén. Részt vett a Concorde minden jelentősebb pénzügyi tanácsadói munkájában, többek között az Állami Autópálya Kezelő ZRt, a Budapest Airport, Richter Gedeon, FHB, MATÁV, MOL, BorsodChem, TVK, Egis és más vezető magyar társaságok privatizációjában, tőzsdére vitelében. Egyetemi diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte külgazdasági szakon 1991-ben.

Forrás: Web 2 SymposiumEgyéb tudnivalók:

A 2009. október 13-14-én megrendezésre kerülő Internet Hungary 2009 program előadója. Előadásának címe: A pénz természete.
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta