Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Interstitial (külföldön "between-the-page" hirdetésként is nevezik): Az oldal tartalmának betöltődését megelőzően megjelenő display hirdetési megoldás (régebbi terminológiában web bannernek is kategorizálták), mely előbb jelenik meg, mint a címsorba beírt oldal nyitóoldala, vagy mint - a médiumon belüli navigáció során - a megnézni kívánt aloldal. Interstitialnak számít tehát minden olyan online hirdetés, mely egy böngészési folyamatot megszakítva két oldal között jelenik meg rövid időre.

Továbblépni a display reklám alatt/fölött elhelyezett tovább (vagy "tovább a keresett cikkoldalra", "tovább a nyitóoldalra" stb.) gombra vagy linkre kattintva lehet, illetve a megjelenésben beállított idő leteltével az oldal automatikusan továbbugrik. Vannak olyan interstitial-ek, amikor a továbblépő gomb csak késleltetve jelenik meg, extrém esetben egyáltalán nem, hanem ki kell várni az interstitial megjelenítési idejét, ami 8-10 másodperc átlagosan.

 
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta