Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Instagram egyfajta közösségi hálózat, ami az okostelefonon történő fényképmegosztáson alapszik. A felhasználók által készített Instagramfényképeket el lehet látni különböző effektekkel, szűrőkkel , felirattal, helymeghatározással (hol készültek) és ezek megoszthatóak a hálózaton. 

Azonban nem csak az Insatgramon belül, hanem más hálózatokon is, mint pl. a Facebook, Twitter, [Flickr]?, [Tumblr]?, Posterous vagy a Foursquare, valamint e-mailben is.


A felhasználók követhetik egymást, kommentálhatják a tartalmakat és kinyilváníthatják tetszésüket.
2010 októberében találta fel Kevin Systrom és Mike Krieger. 2013 januárjában már több mint 100 millió felhasználója volt. 2012 április 12-én a Facebook 1 millió dollárért megvásárolta az alkalmazást.


Az Apple Store-ban és a [Google Play]?-en is elérhető. 2012 áprilisától már nem csak [iOS]?-en, hanem Androidon is elérhetővé vált. Az Instagram weboldala csupán egy landing page, egyébként teljesen okostelefon központú.


Használata egyszerű. Csupán regisztrálni kell és megadni néhány adatot: e-mail cím, felhasználónév, jelszó. Opcionálisan telefonszámot és profilképet is feltölthetünk.

 

Instagram letöltése:

- Androidra (Google Play)

- IOS (App Store)


A szócikkhez társított címkék:
facebook , fénykép , képmegosztás , közösségi oldal , okostelefonPatikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta