Bezár [x]
Már 2521 szócikk közül válogathatsz.

A Médiapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes média- és marketing tudástár. Legyél Te is a Médiapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


InfoRádió 95.8 - Magyarország egyetlen hírrádiója

 

Az immár 6 éves InfoRádió nevéhez fűződik egy teljesen új szegmens, a HÍRRÁDIÓZÁS megteremtése a közepesnél kisebb méretű hazai reklámpiacon, ahol a rádiók részesedése a reklámtortából számottevően elmarad a Nyugat-Európában megszokottól.
 

 

Az InfoRádió indulásától fogva a döntéshozók, döntés-előkészítők, véleményformálók vezető hírforrása kíván lenni. Erre épül a hírrádió összes szolgáltatása: a gyors és megbízható hírei, rövid, informatív tudósításai és a pártatlan tájékoztatást szolgáló műsorszerkezete. Az InfoRádió eredményeit nem csak a BBC-vel kialakított exkluzív partneri viszony, a hirdetői visszajelzések, hanem felmérések is igazolják: a 2003-ban, 3000 fős reprezentatív mintán felvett Üzleti Döntéshozók Média Analízise szerint az Info ebben a célcsoportban messze a leghallgatottabb budapesti rádió. A neves marketingszakemberekből álló Superbrands tanácsadói testület döntése alapján pedig 2004-ben az ország 11 ezer márkája közül - egyedüli budapesti rádióként - bekerült a 400 "Superbrand" titulust elnyert magyarországi márka közé.

 

Az adó több vidéki nagyvárosban is kiváló minőségben is hallható: Esztergom, Székesfehérvár, Kecskemét, Füzesabony. Így az InfoRádió potenciális elérése közel 2,7 millió fő.

 

InfoRádió Médiaajánlata
Patikapédia Ecopédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Jógapédia Webfazék Mammutmail
egyészségügyi
enciklopédia
gazdasági és
pénzügyi tudástár
internetes
tudástár
kerékpáros
tudástár
borkulturális
tudástár
jóga gyakorlatok,
tudástár
mindenki
szakácskönyve
nagy fájlok küldése

 


Kigondolta és létrehozta